top of page

Group

Public·11 members

Fast And Furious 5 Online Subtitrat In Romana 720p


Fast and Furious 5 Online Subtitrat In Romana 720p
Fast and Furious 5 este un film de actiune si suspans din anul 2011, regizat de Justin Lin si avandu-i in rolurile principale pe Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster si Tyrese Gibson. Filmul este al cincilea din seria Fast and Furious, care a inceput in anul 2001 cu The Fast and the Furious.


Download: https://0monsmetzmarwa.blogspot.com/?lx=2w3don


Filmul urmareste aventurile lui Dominic Toretto (Vin Diesel) si Brian O'Conner (Paul Walker), doi fosti infractori care sunt cautati de autoritati dupa ce au evadat din inchisoare. Ei se refugiaza in Rio de Janeiro, Brazilia, unde planuiesc sa dea o lovitura de 100 de milioane de dolari impotriva unui puternic traficant de droguri, Hernan Reyes (Joaquim de Almeida). Pentru a-si asigura libertatea, ei isi aduna o echipa de soferi talentati, printre care se numara si Mia Toretto (Jordana Brewster), sora lui Dom si iubita lui Brian, Roman Pearce (Tyrese Gibson), Tej Parker (Ludacris), Han Lue (Sung Kang), Gisele Yashar (Gal Gadot), Leo Tego (Tego Calderon) si Rico Santos (Don Omar). Insa pe urmele lor se afla si Luke Hobbs (Dwayne Johnson), un agent federal care nu renunta niciodata la tinta sa. Hobbs ii urmareste pe Dom si Brian prin Rio, dar treptat isi da seama ca nu poate face diferenta intre bine si rau. Astfel, el trebuie sa se bazeze pe instinctele sale pentru a-i prinde pe fugariti... inainte ca altcineva sa o faca.


Fast and Furious 5 este un film plin de actiune, adrenalina, umor si emotie, care ii va incanta pe fanii seriei. Filmul contine scene spectaculoase de urmariri cu masini, lupte corp la corp si explozii. De asemenea, filmul are si momente dramatice, cum ar fi reintalnirea lui Dom cu fosta sa iubita, Letty Ortiz (Michelle Rodriguez), despre care credea ca a murit. Filmul exploreaza si tema familiei, care este foarte importanta pentru personajele principale.


Filmul a avut un succes enorm la box office, incasand peste 626 de milioane de dolari la nivel mondial. Filmul a primit si recenzii pozitive din partea criticilor, care l-au apreciat pentru ritmul alert, distributia carismatica si divertismentul oferit. Filmul are o nota de 7.3 pe IMDb si un scor Metacritic de 66.


Daca vreti sa vedeti Fast and Furious 5 online subtitrat in romana la o calitate HD de 720p, puteti accesa una dintre platformele de streaming disponibile. Filmul este disponibil pe Netflix, DIRECTV sau Netflix basic with Ads. De asemenea, puteti cumpara sau inchiria filmul pe Amazon Video, Vudu, Google Play Movies, YouTube sau alte site-uri similare.


Nu ratati Fast and Furious 5 online subtitrat in romana 720p, un film care va va tine cu sufletul la gura de la inceput pana la sfarsit!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page